Ajuntament de Moncofa
Casal Jove
 


Activitats
Cultura i Juv.
Inici

Documents en format pdf per una correcta impresió. Si no disposes del visualitzador fes clic en el logotip per descarregar-loHola!

Ja ha acabat l’estiu, hem recarregat piles (esperem que vosaltres també) i tornem a la feina amb ganes. Ja teniu entre les mans la nova programació d’activitats per al curs 2004-2005. Entre les novetats que trobareu dins d’aquest llibret, tal vegada la més significativa és precisament que siga una programació per a tot el curs. Aixó ens ha suposat un pòc més de treball, ja que havíem de concretar cursos que començaran en cinc, sis o set mesos. Aquest és també el motiu pel qual hem tardat unes setmanes més en presentar-vos aquest munt d’activitats.

Hem inclòs algunes activitats culturals i esportives que se celebren al llarg de l’any i que considerem importants. Podreu comprovar que es mantenen les activitats de llarga duració i que anem canviant alguns cursos puntuals, per anar renovant l’oferta de cursos i tallers d’any en any. Trobareu també que alguns suggeriments que ens havíeu fet s’han materialitzat en cursos o tallers (us animem a continuar aportant idees). Dins de les novetats significatives i importants cal destacar l’oci alternatiu que anem a posar en marxa per a joves i adults. És una aposta forta que fem, intentant donar un lloc i unes activitats per a fer els dissabtes per la nit diferents del que hi ha per als joves.

Procurarem continuar proposant tallers o cursos que ajuden a pujar el nivell de la qualitat de l’oci que s’ofereix al poble i on l’Ajuntament i concretament el Casal Jove poden dir tant.

Sabem que és la nostra feina i us assegurem que ens encanta fer-la per a vosaltres.
Us esperem ací, al Casal Jove.
Gràcies per la vostra participació i fins ben aviat.

MIRIAM ALBERT Regidora de Joventut
TONI CASARES Coordinador del Casal

Si voleu posar-te en contacte amb el Casal Jove de Moncofa, pots fer-ho al seguent correu electrónic:

casaljove@ajuntamentdemoncofa.com