Click here to send us your inquires or call (852) 36130518
Click here to send us your inquires or call (852) 36130518
Click here to send us your inquires or call (852) 36130518Ajuntament de Moncofa
Casal Jove
 


Activitats
Cultura i Juv.
Inici

Documents en format pdf per una correcta impresió. Si no disposes del visualitzador fes clic en el logotip per descarregar-loHola!

Ja ha acabat l’estiu, hem recarregat piles (esperem que vosaltres també) i tornem a la feina amb ganes. Ja teniu entre les mans la nova programació d’activitats per al curs 2004-2005. Entre les novetats que trobareu dins d’aquest llibret, tal vegada la més significativa és precisament que siga una programació per a tot el curs. Aixó ens ha suposat un pòc més de treball, ja que havíem de concretar cursos que començaran en cinc, sis o set mesos. Aquest és també el motiu pel qual hem tardat unes setmanes més en presentar-vos aquest munt d’activitats.

Hem inclòs algunes activitats culturals i esportives que se celebren al llarg de l’any i que considerem importants. Podreu comprovar que es mantenen les activitats de llarga duració i que anem canviant alguns cursos puntuals, per anar renovant l’oferta de cursos i tallers d’any en any. Trobareu també que alguns suggeriments que ens havíeu fet s’han materialitzat en cursos o tallers (us animem a continuar aportant idees). Dins de les novetats significatives i importants cal destacar l’oci alternatiu que anem a posar en marxa per a joves i adults. És una aposta forta que fem, intentant donar un lloc i unes activitats per a fer els dissabtes per la nit diferents del que hi ha per als joves.

Procurarem continuar proposant tallers o cursos que ajuden a pujar el nivell de la qualitat de l’oci que s’ofereix al poble i on l’Ajuntament i concretament el Casal Jove poden dir tant.

Sabem que és la nostra feina i us assegurem que ens encanta fer-la per a vosaltres.
Us esperem ací, al Casal Jove.
Gràcies per la vostra participació i fins ben aviat.

MIRIAM ALBERT Regidora de Joventut
TONI CASARES Coordinador del Casal

Si voleu posar-te en contacte amb el Casal Jove de Moncofa, pots fer-ho al seguent correu electrónic:

casaljove@ajuntamentdemoncofa.com